Installatie

Pavimenton is trots op haar eigen montageteam van vakbekwame monteurs en tegelzetters. Nadat u uw nieuwe vloer of badkamer in onze showroom heeft uitgezocht en we bij u thuis hebben opgemeten, verzorgen wij ook de installatie. En mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan is één telefoontje genoeg om u de service en garantie te bieden waar u als klant recht op heeft. Pavimenton maakt namelijk niet alleen graag mooie vloeren en badkamers, maar werkt ook aan een goede relatie met haar klanten.

Vloerverwarming

Pavimenton is gespecialiseerd in het installeren van vloerverwarming door gecertificeerde monteurs. Vloerverwarming is ideaal als hoofdverwarming, comfortabel en energiezuinig. In bijna alle woningen kan vloerverwarming als hoofdverwarming worden uitgevoerd.
Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen (ISO 9002) in nieuwbouw, bestaande woningen of kleine projecten. Installeren kan op diverse manieren, zoals het inslijpen van sleuven of montage op krimpnetten. Afhankelijk van uw wensen en de bestaande situatie wordt gekozen voor de meest geschikte installatiemethode.