Over ons

Achter de nieuwe naam Pavimenton gaan 40 jaren aan ervaring schuil. Als onderdeel van moederbedrijf Bouwton leveren wij al decennia lang tegelvloeren in iedere gewenste maat en uitvoering. Kleintjes worden groot en Pavimenton slaat haar vleugels uit. Aan de Oegstgeesterweg in Rijnsburg verwelkomen wij u graag in onze 300 m2 grote showroom. Hier vindt u tegelvloeren in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Schitterende collecties voor ieder interieur.

Kiest u voor een tegelvloer van Pavimenton, dan kiest u voor comfort. Wij verzorgen uw vloer van A tot Z en zorgen dat u nergens meer omkijken naar heeft. Nadat u uw vloer heeft uitgezocht wordt deze vakkundig ingemeten en gelegd door ons eigen team van vakkundige tegelzetters. Zij verzorgen desgewenst ook het sloopwerk, leggen de vloerverwarming aan en voeren kleine verbouwingen uit. Uw tegelvloer; onze zorg!

In samenwerking met Bouwton verzorgen wij desgewenst ook verbouwingen van grotere omvang. Zo kunt u de aanleg van uw nieuwe badkamer, toilet en tegelvloer door ons laten uitvoeren. Uw vertrouwde aanspreekpunt verzorgt een strakke planning en begeleidt het hele proces. U bent verzekerd van een snelle en vakkundige uitvoering met een uitstekende kwaliteit.