Showroom

In onze 300 m2 grote showroom kunt u ons ruime assortiment tegels bekijken. Maar nog beter is het om uw nieuwe vloer zelf te ervaren. Op de vele vloervlakken in onze showroom kunt u zien, voelen èn ervaren hoe uw nieuwe tegelvloer eruit ziet. Zo krijgt u een goede indruk van het effect van de tegel in uw eigen huis.
Loop eens rustig rond en voel hoe die prachtige natuurstenen vloer onder uw voeten voelt. Zie hoe keramisch parket uw woonkamer omtovert en ervaar wat tegels in diverse afmetingen, nieuwe kleuren en stijlen met een woonruimte doen. Laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden.
Houdt u van de warme uitstraling van een houten vloer maar ziet u op tegen het schuren en oliën, de krassen en de vlekken? Met keramische tegels of keramisch parket in huis heeft u wel de uitstraling van hout, maar niet de ongemakken. Het is krasvrij, slijt niet, werkt niet en heeft geen onderhoud nodig behalve een dweilbeurt op zijn tijd. Pavimenton begrijpt als geen ander dat u nog jaren plezier wilt hebben van uw nieuwe tegelvloer. En dat merkt u tijdens een bezoek aan onze showroom.